-
Вигляд13
10 хв.
4 порції
Такий простий і нехитрий салат дуже швидко став нашим сімейним улюбленцем. Пекінську капусту навіть не треба розминати як звичайну. Цибулю беріть свіжу або замаринуйте за бажанням. А якщо хочеться додати заправку – рекомендую жирну сметану.
складові
-
Пекінська капуста –
1 качан -
Цибуля –
2 штуки -
Морква –
2 штуки -
Селера –
2 стебла -
Спеції та приправи –
1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Наріжте цибулю пір’ям і залийте окропом на 30 секунд.
Наріжте пекінську капусту, натріть моркву на корейській тертці і дрібно наріжте селеру.
Перемішайте салат і приправте до смаку.
Leave a Review